Odensehuis-Culemborg-Bolderburen

Ook op zondag welkom in het Odensehuis

Het Odensehuis Culemborg is vanaf 12 juni 2022 om de week ook op zondag open voor iedereen die te maken heeft met geheugenklachten, beginnende dementie of wie voor iemand met dementie zorgt.

‘Ik ben blij dat het maandag is en ik weer naar het Odensehuis kan’, is een opmerking die we geregeld horen aan de Stamtafel op maandagochtend. Voor mensen met beginnende dementie kan het weekend lang duren zonder de doordeweekse activiteiten, vooral als familie en vrienden op vakantie zijn of druk met sport- of gezinsactiviteiten. Het lijkt ons van het Odensehuis daarom een goed idee om bij wijze van pilot ook op zondag de deuren te openen.

‘Sinds kort ben ik werkzaam in het Odensehuis en ga ik met deze nieuwe activiteit starten’, vertelt Petra van Wieren. ‘Het lijkt mij een prachtige uitdaging om met belangstellenden op onderzoek uit te gaan hoe we samen invulling gaan geven aan deze ontmoetingen. Zondag is nou eenmaal een andere dag dan maandag of donderdag en mag dus ook een ander karakter krijgen.

Ik nodig iedereen die met dementie te maken heeft van harte uit om op 12 juni tussen 10.30 en 13.30 uur kennis te komen maken en ideeën te bespreken. Kom, als dat kan, gezellig samen! Deze eerste keer kun je genieten van een extra feestelijke lunch.’

Het Odensehuis Culemborg is te vinden aan de Prijsseweg 1D op het terrein van Bolderburen (het rode gebouw). Geopend op maandag, woensdag en donderdag en vanaf 12 juni om de week op zondag van 10.30 tot 13.30 uur. Voor meer informatie, bel: 06-21583676.