Vacature

Programmeur-gastheer/vrouw met een passie voor muziek en cultuur

Het Odensehuis gaat starten met activiteiten op zondag! Naast onze activiteiten op maandag, woensdag en donderdag willen we ook in het weekend onze deelnemers een plek bieden om bij elkaar te komen en een fijne dag te beleven. De deelnemers/bezoekers zijn thuiswonende mensen met geheugenklachten en/of dementie én hun naasten.

Wij zoeken een vrijwilliger/ster die het leuk vindt om op zondag actief te zijn, waarschijnlijk bij toerbeurt. Iemand met een gastvrije, warme uitstraling en een groot hart voor kunst en cultuur (denk vooral aan muziek).
Samen met je collega’s (waaronder één professional) organiseer je de invulling van het programma, ontvang je de deelnemers met koffie/thee en zorg je voor een fijne sfeer waarin iedereen zich thuis en gezien voelt. Je hoeft niet zelf op te treden, maar organiseert muzikale optredens of andere bijeenkomsten met een cultureel karakter en treedt daarbij op als gastvrouw/heer. Omdat we nog gaan starten met deze activiteit heb je alle ruimte om je eigen interesses en kwaliteiten in te brengen.

Wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers betrokken worden bij de inhoudelijke invulling van de activiteiten en uitgenodigd worden om zelf actief te zijn. Onze vrijwilligers kunnen daarbij net een beetje hulp bieden waardoor er heel veel wél kan. Zo nodig kun je een training volgen over dementie en omgaan met mensen met dementie. Genoemde tijden zijn onder voorbehoud en worden nog nader bepaald.

Dagen: Zondag
Tijd: 11.00 tot 15.00 uur
Zin in deze leuke rol bij Odensehuis Culemborg? Bel met Renée, 06 – 21583676, of mail naar

-> Bekijk hier alle vacatures bij het Odensehuis

In beweging met Tai Chi