Activiteiten

Openingstijden

Alléén op afspraak:
maandag & woensdag 10.00-12.00 uur maandag & donderdag 14.00-16.00 uur

VRAGEN?

Neem bij vragen over dementie of het Odensehuis contact op met coördinator Renée Lankwarden, tel. 06-50593333.

OPENINGSTIJDEN

Odensehuis Culemborg is er voor mensen met geheugenproblemen én voor naasten. Vanwege corona-maatregelen is het Odensehuis voorlopig beperkt open en alléén op afspraak.
Onze vrijwilligers en hun maatjes bespreken wie wanneer komt en er zijn kleinschalige activiteiten. Dit uiteraard met inachtneming van de richtlijnen.

Neem bij vragen over dementie, of voor een persoonlijk gesprek gerust contact op met algemeen coördinator Renéé Lankwarden: laat hier een bericht achter of bel: 06-50593333.

GESPREKSGROEP VOOR NAASTEN

Odensehuis_gespreksgroepZorgt u voor iemand met geheugenproblemen of dementie? Dan is het belangrijk ook goed voor uzelf te zorgen. Deelname aan een gespreksgroep kan helpen om de zorg langer vol te houden. U ontmoet anderen die hetzelfde meemaken, u kunt ervaringen delen en van elkaar leren. De gespreksleiding is in deskundige handen van Bettie ten Cate en Jan den Hertog.

De gespreksgroep is elke laatste dinsdag van de maand van 10.30 – 12.00 uur. Voor info of aanmelden: of bel Renée Lankwarden 06-50 59 33 33.

GEHEUGENSPREEKUUR

Dementieconsulente Nancy Kwinten

Nancy Kwinten, dementieconsulente Rivierenland

Op maandag van 13.00 tot 14.00 uur is het geheugenspreekuur in het Odensehuis. Kom gerust binnen met vragen over dementie, voorzieningen en hulp. Een afspraak is niet nodig, welkom!
U kunt ook contact opnemen met Dementieconsulenten Rivierenland:
tel. 06-22577715
mail:

PROGRAMMA ODENSE ACTIEF!

'Fit de zomer door! is het thema van de activiteiten in juli.
We gaan ook ontdekken wat we buiten kunnen doen, zoals jeu des boules onder bezielende leiding van Linda en Piet. En helpen bij het onderhoud van de moestuin, samen met de enthousiaste vrijwilligersgroep van het buurtcentrum die weten wat er groeit en bloeit.

Klik op het programma voor een vergroting:

Neem voor meer info contact op met Renée, tel. 06 5059 3333

Bij deelname graag een vrijwillige bijdrage, zie ook onze contributieregeling

Speciaal voor senioren heeft fysiotherapeut Evelien van Wiggen filmpjes opgenomen met oefeningen om thuis na te doen: het Culemborgs Beweegkwartiertje!