Activiteiten

Openingstijden

Alléén op afspraak:
elke maandag en woensdag van 10.00 - 12.00 uur, donderdag van 14.00 - 16.00 uur

VRAGEN?

Neem bij vragen over dementie of het Odensehuis contact op met coördinator Renée Lankwarden, tel. 06-50593333.

OPENINGSTIJDEN

Odensehuis Culemborg is er voor mensen met geheugenproblemen én voor naasten. Vanwege corona-maatregelen is het Odensehuis voorlopig beperkt open en alléén op afspraak.
Onze vrijwilligers en hun maatjes bespreken wie wanneer komt en er zijn kleinschalige activiteiten. Dit uiteraard met inachtneming van de richtlijnen.

Neem bij vragen over dementie, of voor een persoonlijk gesprek gerust contact op met algemeen coördinator Renéé Lankwarden: laat hier een bericht achter of bel: 06-50593333.

GESPREKSGROEP VOOR NAASTEN

Odensehuis_gespreksgroepZorgt u voor iemand met geheugenproblemen of dementie? Dan is het belangrijk ook goed voor uzelf te zorgen. Deelname aan een gespreksgroep kan helpen om de zorg langer vol te houden. U ontmoet anderen die hetzelfde meemaken, u kunt ervaringen delen en van elkaar leren. De gespreksleiding is in deskundige handen van Bettie ten Cate en Jan den Hertog.

De gespreksgroep is elke laatste dinsdag van de maand van 10.30 – 12.00 uur. Voor info of aanmelden: of bel Renée Lankwarden 06-50 59 33 33.

GEHEUGENSPREEKUUR

Dementieconsulente_Rivierenland_Nancy Kwinten_Odensehuis_Culemborg

Nancy Kwinten, dementieconsulente Rivierenland

Tot nader bericht is er geen geheugenspreekuur in het Odensehuis. We hopen in september het spreekuur weer te kunnen gaan houden; we vermelden dat op deze site.
Tot die tijd kunt u bij vragen over dementie, voorzieningen en hulp contact opnemen met Dementieconsulenten Rivierenland via telefoon en mail:
06-22577715

PROGRAMMA ODENSE ACTIEF!

Het Odensehuis is vooralsnog alléén open op afspraak.

Neem voor meer info contact op met Renée, tel. 06 5059 3333

Bij deelname graag een vrijwillige bijdrage, zie ook onze contributieregeling