Bijeenkomst ‘Hoe betrek je de buurt?’

In Culemborg wordt op 6 november door het Alzheimer Café en het Odensehuis Culemborg een bijeenkomst georganiseerd over het betrekken van de sociale omgeving in het bieden van hulp aan mensen met dementie en hun mantelzorger.

Veel mantelzorgers én vrienden, buren of familieleden van iemand met dementie zullen dit herkennen: ‘Laat maar weten als ik iets voor je kan doen’. Vaak blijft het daarbij; de mantelzorger vindt het lastig om een concrete hulpvraag te stellen. De buur, vriend of familielid wil wel helpen, maar weet niet goed hoe.

Bent u mantelzorger, biedt u al hulp of zou u dat willen doen? In dit informatieve en luchtige programma ‘Hoe betrek je de buurt?’ van één uur komt het stellen van een duidelijke hulpvraag en het bieden van gerichte hulp aan bod.

U kunt gratis deelnemen op 6 november van 15.30 – 17.00 uur in het Odensehuis Culemborg, Achter ’t Zand 58. Neem een buur, vriend(in), familielid of verenigingsmaatje mee! Kijk voor meer info op www.dementievriendelijk.nl/injebuurt.